Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Endless

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083152369

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si ufo-­kul­tis­ta ka­ran­nut­ta poi­kaa pa­laa ai­kui­siällä re­ser­vaat­tiin, jos­sa elo on yllättäen jat­ku­nut en­nal­laan.

Kak­si ufo-kul­tis­ta ka­ran­nut­ta poi­kaa pa­laa ai­kui­siällä re­ser­vaat­tiin, jos­sa elo on yllättäen jat­ku­nut en­nal­laan. Jo­ta­kin ou­toa pai­kas­sa to­ki ky­tee.
E­ri­koi­nen ta­ri­na, rus­tiik­ki­sen ko­meat mai­se­mat ja ar­voi­tuk­sel­li­nen ote luo­vat hy­vin tun­nel­maa, mut­ta ko­ko­nai­suus jää hi­das­ve­toi­sen ir­ral­li­sek­si ja poh­jim­mil­taan epäus­kot­ta­vak­si no­vel­lik­si. Kau­hue­lo­ku­vien al­ku­tun­nel­mia an­tau­muk­sel­la lai­naa­va opus on kui­ten­kin pie­neen bud­jet­tiin­sa näh­den vir­keä, ja se­kopäi­nen ta­ri­na an­taa se­kin yllättäen tart­tu­ma­pin­taa myös hok­sot­ti­mil­le.
Lop­pu­tu­los­ta on ver­rat­tu Da­vid Lync­hin töi­hin, eikä tämä rin­nas­tus ole kau­kaa haet­tu, jos­kin tässä me­no py­syy kai­kes­sa sot­kui­suu­des­saan vielä ver­rat­tain ko­he­rent­ti­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Jäsentynyt kuva on miellyttävön erotteleva ja typistetyn maanläheiseltä väritoistoltaan luonteva. Rauhallinen ääniraita toistaa dialogin välittömästi ja jättää tunnelmat läsnäololle. Ekstraton. (IJ)
19/09/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy