Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Melukylän lapset

Alla vi barn i Bullerbyn 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 95195EAN: 6438044019452

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tiuk­ka­pi­poi­sen pitäi­si oi­keas­taan är­syyn­tyä Lars­so­nin maa­lauk­sis­ta ja Lindg­re­nin maa­lais­ku­vauk­sis­ta.

Tiuk­ka­pi­poi­sen pitäi­si oi­keas­taan är­syyn­tyä Lars­so­nin maa­lauk­sis­ta ja Lindg­re­nin maa­lais­ku­vauk­sis­ta. Sa­maan ai­kaan suo­ma­lai­nen kas­ke­si pel­toa tai am­pui toi­siaan, kun naa­pu­ris­sa kaf­fi­tel­tiin lei­vok­sien kans­sa. Ehkä tätä ei pitäi­si ot­taa näin va­ka­vas­ti. Saa­vut­ta­mat­to­mak­si idyl­lik­si se tai­si useim­mil­ta naa­pu­reil­ta­kin jäädä. Oh­jaa­ja to­sin tie­tys­ti pää­si tämän jäl­keen luo­maan uraa Hol­lywoo­diin.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka ja näyttävä kuva. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Lasse Hallström
Pääosissa: Anna Sahlin Henrik Larsson
Tarina: Astrid Lindgren
Kuvaus: Mats Ardström
Musiikki: Georg Riedel

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy