Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mark of a Murderer

City by the Sea 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kui­va­kis­koi­nen tril­le­ri äi­tyy mel­ko sen­ti­men­taa­li­sek­si läs­sy­tyk­sek­si.

Kui­va­kis­koi­nen tril­le­ri äi­tyy mel­ko sen­ti­men­taa­li­sek­si läs­sy­tyk­sek­si. De Ni­rol­ta il­meetön suo­ri­tus ri­ko­set­sivänä, jon­ka täy­tyy to­dis­taa oman, mo­nion­gel­mai­sen poi­kan­sa syyttö­myys mur­ha­tut­ki­muk­ses­sa. Suo­ma­lai­nen ni­mi on oi­keu­te­tus­ti herättä­nyt kum­mas­tus­ta, mut­ta it­se asias­sa ky­seessä on elo­ku­van al­ku­peräi­nen työ­ni­mi, jo­ka puo­les­taan on il­mei­ses­ti peräi­sin elo­ku­van in­noit­ta­neen Es­qui­re-ar­tik­ke­lin ni­mestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Sävykäs, kiitettävän tarkka, mutta lievästi rosoinen kuva. Kuva nykii hetkittäin oudosti joissakin ulko-otoksissa, tuskinpa tarkoituksellisesti. Rauhallinen, hillityn tilava ja puhepainotteinen ääniraita, joka on tarjolla sekä Dolby- että DTS-muodoissa. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy