Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Barry Lyndon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 177 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
LBX 1.59
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

La­ji­tyy­pistä toi­seen tai­val­ta­nut Kub­rick ot­ti ai­na kirk­kaim­man mi­ta­lin.

La­ji­tyy­pistä toi­seen tai­val­ta­nut Kub­rick ot­ti ai­na kirk­kaim­man mi­ta­lin. Myös epoo­kis­sa, vaik­ka enemmän­kin ky­seessä oli ikui­sen, ylei­sin­hi­mil­li­sen op­por­tu­nis­tin muo­to­ku­va. Ryan O'­Neal on par­haas­sa roo­lis­saan. Kub­ric­kin har­vem­min näh­ty ta­ri­na on aliar­vos­tet­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen, laadukas kuva toistaa Kubrickin kauniisti luonnonvalossa kuvaaman näkemyksen. Selkeä ääniraita, joka keskittyy kuitenkin etukanaviin. Ekstroissa vain traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy