Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spring Breakdown

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 210306EAN: 5051895020036

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me lu­kioai­kais­ta ystävää kar­kaa ta­kai­sin nuo­ruus­vuo­siin­sa yh­den kevät­tauon ajak­si, tällä yri­tyk­sellä hiu­kan ori­gi­naa­lia pa­rem­mal­la bi­le­mei­nin­gillä.

Kol­me lu­kioai­kais­ta ystävää kar­kaa ta­kai­sin nuo­ruus­vuo­siin­sa yh­den kevät­tauon ajak­si, tällä yri­tyk­sellä hiu­kan ori­gi­naa­lia pa­rem­mal­la bi­le­mei­nin­gillä. Vuo­det ovat teh­neet osan tehtävästä ken­ties ul­koi­ses­ti, se­koi­lun ta­sol­la van­han lii­ton trio ei ole pal­joa jää­nyt jäl­keen seu­raa­van su­ku­pol­ven hur­jas­te­lus­ta. Sen si­jaan it­se elo­ku­van ta­sos­ta ei ni­men ja kan­nen yh­dis­telmän näh­tyään tar­vit­se enempää pu­hua­kaan. Tyttö­jen va­pau­tu­misjär­jestö ju­lis­taa, sek­suaa­li­ta­sa-ar­vo­po­ru­kat saa­vat ai­het­ta sor­mien he­ris­te­lyyn. Vähä­pu­keis­ten ja -ä­lyis­ten jenk­ki­lu­kio­vo­su­jen ste­reo­tyyp­pi on ha­vait­ta­vis­sa vah­vas­ti läsnä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kelvollista, joskin epärealistista Kalifornian ilmaa. Kiiltokuvamainen pinnoitus. Möykkä jättää puheen toissijaiseksi. Hennosti kumisevaa äänimaastoa. Ohjaajan ja käsikirjoittajan kommenttiraita, kolme minuuttia poistettuja kohtauksia ja kaksiminuuttinen "gag reel". (VA)
29/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy