Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Stargate - Director's Cut

Tähtiportti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99167  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Em­me­rich/­Dev­lin-­kak­si­kon ai­noa ta­sa­pai­noi­nen elo­ku­va.

Em­me­rich/­Dev­lin-kak­si­kon ai­noa ta­sa­pai­noi­nen elo­ku­va. Krii­ti­kot ovat na­kel­leet hap­pa­mia egyp­to­lo­gian käytöstä, mut­ta tai­taa tuos­sa usei­den vuo­si­tu­han­sien kult­tuu­ris­sa ol­la vielä am­men­net­ta­vaa.
Rat­kai­see jou­tes­saan py­ra­mi­dien ar­voi­tuk­sen ja on erään­lai­nen lap­sen­mie­li­nen vas­ti­ne Kub­ric­kin ja Clar­ken 2001:l­le. Vi­ve­ca Lind­for­sin vii­mei­nen elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, varsinkin kun aiemmat laajakuvaversiot niin VHS:nä kuin levyinäkin ovat olleet ongelmatapauksia. Edelleen hieman sähköinen: aliasing-ilmiö panee kamerapanoroinneissa juovat välkkymään. Upeat ääniraidat. Ohjaajan versiossa on yhdeksän minuuttia lisättyjä kohtauksia, mm. Ran fyysinen vaihdokas näytetään maan pinnalla. Ekstroissa traileri, 10 min. mainosdokumentti, tekijöiden kommenttiraita ja kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy