Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek – Ensimmäinen yhteys - Special Edition

Star Trek – First Contact 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100089EAN: 6415015510552

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Pi­card vs.

Kap­tee­ni Pi­card vs. bor­git, förs­ti Ri­ke­ria sar­jas­sa näy­tel­leen Jo­nat­han Fra­ke­sin pä­tevänä oh­jauk­se­na. Mie­histö jou­tuu pa­laa­maan maa­pal­lon pin­nal­le men­nei­syy­teen, jot­ta tu­le­vai­suus to­teu­tui­si.
Suo­ra­vii­vai­nen aluk­si, mut­ta on­nek­si sar­jal­le omi­nais­ta huu­mo­ria vil­jellään myö­hem­min: ”­Borg sound Swe­dish”. Ja­mes Cro­mwel­lil­la on haus­ka roo­li tu­le­va­na kan­sal­lis­san­ka­ri­na. Lop­pu­rat­kai­su miel­lyttää vul­kaa­ni Spoc­kin ystä­viä.
S­tar Trek on hyö­ty­nyt siitä, että ko­ko ku­vas­ton tyy­li­ta­jun sisäistä­neet näyt­te­lijät ovat vuo­ro­tel­leet oh­jaa­jan­tuo­lil­la, vaik­ka mo­nel­le oli­si En­terp­ri­sen ko­men­ta­jan­paik­ka ol­lut pal­jon mie­lui­sam­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuus on jonkin verran karvalakkiversiota parempi. SE-versioiden tapaan kuvaa on rajoitettu kuvan molemmilta sivuilta. Jälleen upeat ääniraidat. Roy Orbisonin "Ooby Dooby" ja Steppenwolfin "Magic Carpet Ride" soivat komeasti. Kahdella levyllä: ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, 20+17+16+14+11+7+11+5+3+20+12+20+14+9+18 min. dokumentit, kuvakäsikirjoituksia, kuvagalleria ja kolme traileria. Elokuvan kestoa liioitellaan kymmenellä minuutilla takakannessa. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy