Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Psykopaatin jäljillä

Manhunter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hämmäs­tyttävä yh­dis­telmä hui­keaa tek­niik­kaa ja men­taa­lis­ta nä­ke­mystä.

Hämmäs­tyttävä yh­dis­telmä hui­keaa tek­niik­kaa ja men­taa­lis­ta nä­ke­mystä. Man­nin par­hai­ta elo­ku­via. En­simmäi­nen elo­ku­va, jos­sa Han­ni­bal Lec­ter (tässä Leck­tor) esiin­tyi, jo vuo­sia en­nen Si­len­ce of the Lamb­sia. Brian Co­xin tyy­li on jo­pa pe­lot­ta­vam­pi kuin Ant­ho­ny Hop­kin­sil­la. Pe­rus­tuu Tho­mas Har­ri­sin en­simmäi­seen Han­ni­bal-ro­maa­niin Pu­nai­nen lo­hikäär­me (Red Dra­gon). Uu­si ni­mi kek­sit­tiin, jot­ta yleisö ei ku­vit­te­le me­nevänsä ka­ra­te-e­lo­ku­vaan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy