Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Moon 44

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420201159569

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Ro­land Em­me­ric­hin tu­le­vai­suu­des­ta ei oli­si osan­nut suu­ria pää­tellä en­simmäistä tun­net­tua teos­ta silmäil­lessä.

Oh­jaa­ja Ro­land Em­me­ric­hin tu­le­vai­suu­des­ta ei oli­si osan­nut suu­ria pää­tellä en­simmäistä tun­net­tua teos­ta silmäil­lessä. Luul­ta­vas­ti Ren­ny Har­lin oli­si teh­nyt jo­tain täl­lais­ta, jos oli­si ek­sy­nyt ava­ruu­soop­pe­raan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on synkkä ja rakeinen kuin köyhän miehen Aliens konsanaan, mikä saattaa olla vain hyväksi. DVD-tekniikalla on ikävä puoli taipumus tuoda naruja ja muita kulissivirityksiä esille. Ääniraita hakee ainakin hieman tilatunnelmaa. Ei ekstroja. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy