Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Out

Clean Slate 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044023855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nen Me­men­toa teh­ty ko­me­dia ma­fia­po­mon tap­po­lis­tal­la ole­vas­ta et­sivästä, jo­ka me­nettää muis­tin­sa ai­na nu­kah­taes­saan.

En­nen Me­men­toa teh­ty ko­me­dia ma­fia­po­mon tap­po­lis­tal­la ole­vas­ta et­sivästä (Way­ne's Worl­din Da­na Car­vey), jo­ka me­nettää muis­tin­sa ai­na nu­kah­taes­saan. Tässä ker­ron­ta ete­nee kui­ten­kin kro­no­lo­gi­ses­ti, ja var­sin us­kol­li­se­na pe­rin­tei­sen hölmöläis­ko­me­dian kaa­voil­le. Ko­me­dia­na viih­dyttävän haus­ka, ajoit­tain suo­ras­taan lois­ta­va, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na kui­ten­kin hie­man hio­ma­ton. Ja­mes Earl Jo­nes si­vuo­sas­sa.
Pe­rus­ta­son ku­va, jos­sa ko­hi­na on voi­ma­kas­ta, mut­tei ylit­sepää­semätöntä. Ää­ni­rai­ta on ka­pea-a­lai­nen ja hie­man kolk­ko DS, mut­ta ajaa hy­vin asian­sa. Ekst­rois­sa ana­mor­fi­nen trai­le­ri. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy