Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahan enne 2

God’s Army II 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.83*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Sc­rea­min tuot­ta­jien höpöhöpö-­kau­hu­lef­fa symp­pik­sestä en­ke­listä, jo­ka pistää ta­paa­man­sa sai­raan­hoi­ta­jan pak­suk­si jo ekoil­la tref­feillä ja se­lit­te­lee sit­ten jäl­kikä­teen siittä­neensä uu­den va­pah­ta­jan lo­pet­ta­maan en­kel­ten vä­lil­le syt­ty­neen ve­ri­sen so­dan.

Sc­rea­min tuot­ta­jien höpöhöpö-kau­hu­lef­fa symp­pik­sestä en­ke­listä, jo­ka pistää ta­paa­man­sa sai­raan­hoi­ta­jan pak­suk­si jo ekoil­la tref­feillä ja se­lit­te­lee sit­ten jäl­kikä­teen siittä­neensä uu­den va­pah­ta­jan lo­pet­ta­maan en­kel­ten vä­lil­le syt­ty­neen ve­ri­sen so­dan. Ch­ris­top­her Wal­ken on kiis­tat­ta elo­ku­van ai­noa täh­ti, mut­ta eipä hänkään edes yritä yltää kai­ken lat­teu­den ylä­puo­lel­le. Kan­nes­sa tätä väi­tetään Prop­he­cy 2:k­si. Pa­han en­ne eli Prop­he­cy on 1980-lu­vun toi­nen kau­hue­lo­ku­va. Tämän elo­ku­van ykkö­so­san al­ku­peräi­nen ni­mi on God’s Ar­my.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikohko kuva ja ääni. Teknisesti huono levy, jonka tökkivien valikoiden takaa löytyvät vakiofaktaruudut. Nimien käännösten kanssa on ongelmia. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy