Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Laura Marsin silmät

Eyes of Laura Mars 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Täh­tien so­ta -­sar­jan yli­voi­mai­ses­ti par­haan osan, Im­pe­riu­min vas­tais­kun, oh­jaa­jan Ir­vin Kersh­ne­rin hy­vin­kin kat­sot­ta­va tril­le­ri tai­de­va­lo­ku­vaa­jas­ta, jo­ka al­kaa nähdä mur­haa­jan sil­min.

Täh­tien so­ta -sar­jan yli­voi­mai­ses­ti par­haan osan, Im­pe­riu­min vas­tais­kun, oh­jaa­jan Ir­vin Kersh­ne­rin hy­vin­kin kat­sot­ta­va tril­le­ri tai­de­va­lo­ku­vaa­jas­ta (Faye Du­naway), jo­ka al­kaa nähdä mur­haa­jan sil­min.
Ka­me­ra-a­jot mur­haa­jan sil­min ovat su­ju­via. Mitään ita­lia­lais­ta gial­loa tämä ei ole, mut­ta vai­kut­tei­ta on otet­tu. 1970-lu­vun elo­ku­vat ovat usein kuin sa­man ajan ta­lot: van­hem­mat ja uu­dem­mat ovat pa­rem­pia. Mut­ta Tom­my Lee Jo­nes on haus­ka nähdä nuo­re­na näyt­te­lijänä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole huonoimpia, mutta pimeissä kohtauksissa musta on tuhruista. Rakeisia kohtia aika ajoin. Kun elokuva perustuu subjektiivisiin ajoihin, pitäisi olla käytössä enemmän kuin yksi kanava. Ohjaajan kommenttiraita, 8 minuutin ”Visions” -kooste, 7 min kuvagalleria ja filmografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy