Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vuosisadan kauppa

Deal of the Century 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 95292EAN: 7321944613396

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Teol­li­suu­sy­ri­tys te­kee ase­tek­no­lo­gis­ta lä­pi­mur­toa mie­hittämättömällä suih­kuhä­vittäjällä, mut­ta uu­si tek­niik­ka on ai­na ar­vaa­ma­ton.

Teol­li­suu­sy­ri­tys te­kee ase­tek­no­lo­gis­ta lä­pi­mur­toa mie­hittämättömällä suih­kuhä­vittäjällä, mut­ta uu­si tek­niik­ka on ai­na ar­vaa­ma­ton. Oh­jaa­ja Wil­liam Fried­kin ei oi­kein ole ko­to­naan ko­me­dias­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Latteasävyinen, hieman kohinainen kuva. DS-raita yrittää epätoivoisesti aiheen vaatimaan erotteluun, mutta ei onnistu luomaan iskeviä soundeja. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy