Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

V niin kuin Verikosto – kahden levyn erikoisjulkaisu

V for Vendetta 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202084EAN: 6438044071450

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eräät sar­ja­ku­vat tun­tu­vat yh­distävän kult­ti­suo­sion mel­koi­siin myyn­ti­lu­kui­hin, mut­ta esi­mer­kik­si From Hell ei kään­ty­nyt ko­vin hy­vin val­ko­kan­kaal­le.

Eräät sar­ja­ku­vat tun­tu­vat yh­distävän kult­ti­suo­sion mel­koi­siin myyn­ti­lu­kui­hin, mut­ta esi­mer­kik­si From Hell ei kään­ty­nyt ko­vin hy­vin val­ko­kan­kaal­le. Da­vid Lloy­din sar­ja­ku­vas­ta V niin kuin Ven­det­ta teh­ty ver­sio toi­mii pa­rem­min, kos­ka vik­to­riaa­ni­sen ajan ku­vas­to osat­tiin yh­distää osu­vas­ti ter­ro­ris­min vas­tai­sen so­dan var­jol­la hor­ju­tet­tu­jen ih­mi­soi­keuk­sien ja de­mok­ra­tian pe­lisääntö­jen tui­ver­ruk­seen.
E­ri­kois­ta on myös se, että Mat­rix-taus­tai­nen tuo­tan­to pys­tyi ole­maan vel­mu­na, eikä ot­ta­nut it­seään ai­van kuo­le­man­va­ka­vas­ti. Ku­vas­toon on käy­tet­ty tyy­likkääs­ti vai­kut­tei­ta Oop­pe­ran kum­mi­tuk­ses­ta, The Wal­lis­ta, Faus­tis­ta, Ome­ga Ma­nis­ta, hi­tu­nen Mat­rix-t­ri­lo­gias­ta, 1984:s­ta.
John Hur­tin va­lin­ta täy­sin vas­tak­kai­seen roo­liin kuin vii­mek­si mai­ni­tun kuu­lui­sim­mas­sa adap­tios­sa tun­tuu hy­ker­ryttävältä ja va­roit­taa meitä kaik­kia dik­taat­to­ris­ta, jo­ka elää jo­kai­sen si­simmässä.

Kuva, ääni & ekstrat

Sarjakuvan perinteitä kunnioittaen erinomainen visuaalinen toteutus. Myös ääniraita toimii paikoitellen referenssitasolla, mutta luottaa myös suvantoihin. Tämä raita ei rasita. Ekstroissa 17+10+15+16 min. dokumentit ja traileri. Elokuvasta on myös ekstraton perusversio. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy