Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Erittäin salainen - Special Edition

For Your Eyes Only 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­nen mie­lestä Ro­ger Moo­ren par­hai­ta het­kiä nol­la­nol­la­seis­ka­na.

Mo­nen mie­lestä Ro­ger Moo­ren par­hai­ta het­kiä nol­la­nol­la­seis­ka­na. Ylen­palt­ti­sen Kuu­ra­ke­tin jäl­keen pa­lat­tiin suo­ra­vii­vai­seen toi­min­taan. Moo­rel­le epä­tyy­pil­li­seen ta­paan san­ka­ri pot­kai­see vas­tus­ta­jan­sa var­maan kuo­le­maan. San­ka­ri­pa­ria ve­detään ko­ral­lien yli, mikä on voh­kit­tu al­ku­peräi­sestä Elä ja an­na tois­ten kuol­la -ro­maa­nis­ta.
Ian Fle­min­gin ro­maa­nien ni­met oli tässä vai­hees­sa käy­tet­ty lop­puun. Ni­mi otet­tiin ly­hyestä no­vel­lis­ta, jon­ka Book Stu­dio jul­kai­si 1960-lu­vul­la suo­men­nos­ta vail­le jää­nei­den no­vel­lien ko­koel­mas­sa vuon­na 1998.

Kuva, ääni & ekstrat

Turhan pehmeä kuva näinkin uudeksi osaksi. Ääniraita on puolestaan hyvinkin aggressiivinen. Kaksi kommenttiraitaa, 27 min. dokumentti, Sheena Eastonin musiikkivideo, kuvagalleria, 8 sivun triviavihko, neljä traileria ja kahden kohtauksen kuvakäsikirjoitus. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Glen
Pääosissa: Roger Moore
Tarina: Richard Maibaum Michael G. Wilson Ian Fleming
Kuvaus: Alan Hume
Musiikki: Bill Conti
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy