Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Rock - paluu helvettiin - 2 disc Collector's Edition

The Rock - paluu helvettiin 2 disc Collector's Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: BuenaVistaKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (BuenaVista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo kol­mas DVD-­ver­sio Suo­mes­sa.

Jo kol­mas DVD-ver­sio Suo­mes­sa. On­nek­si ky­seessä on le­gen­daa­ri­sen Cri­te­rio­nin leik­kaa­ma­ton lai­tos. Eri­no­mai­nen ku­va ja ää­ni, nyt myös muh­keal­la DTS-rai­dal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstroissa kommenttiraita, 9 min. poistettuja kohtauksia, 15 min. saaren historiaa, 16 min. Jerry Bruckheimerin haastattelu, storyboardeja, still-kuvia, traileri, tv-mainoksia, 2 min. ensi-illasta Alcatrazissa, 6 min. Navy Seals -harjoituksia, Hollywoodin asetekniikkaa 8 min., 8 min. Movie Magic -ohjelmaa ja 8 min. sukelluskohtauksesta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy