Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Quadrilogy Aliens - paluu

[Alien Quadrilogy] Aliens Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: 6438044020557

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Beau­ty and the Bitch" eli kom­man­do­so­taa ava­ruu­des­sa kai­kil­la mah­dol­li­sil­la va­rus­teil­la.

"Beau­ty and the Bitch" eli kom­man­do­so­taa ava­ruu­des­sa kai­kil­la mah­dol­li­sil­la va­rus­teil­la. Si­gour­ney Wea­ve­rin Rip­leystä tu­li nais­san­ka­ri­na uu­si il­miö, jos­ta ei ku­kaan muu nai­nen ota mit­taa — poik­keuk­se­na Ter­mi­na­tor-e­lo­ku­vien Lin­da Ha­mil­ton. Kum­pi­kin on kui­ten­kin sa­mal­la lä­peensä nai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

On ollut aina pahamaineisen rakeinen. Näyttää nyt selkeämmältä ja tarkemmalta, mutta on edelleen hieman suttuinen, mikä lienee harkittua - se peittää halvat lavasteet. Nyttemmin ihastelemme, kuinka vähillä eväillä on saatu aikaan elokuva, joka tosiaankin rokkaa ja rollaa. Erikoisversioon on lisätty saumattomasti 17 minuuttia uutta, restauroitua materiaalia, joka kertoo, kuinka Newt joutuu karkumatkalle ja kuinka Ripley saa kuulla tyttärensä kohtalon. Ohjaajan kommenttiraita pidemmälle versiolle. Ekstralevylle on tallennettu 11+14+17+20+15+16+14+16+28+12 min. dokumenttia, käsikirjoitus, kohtaus kahdesta kuvakulmasta kommentein, taidetta ja useita kuvagallerioita. Ohjaaja myös briiffaa elokuvaa muutaman kymmenen sekunnin verran. Ei R1:n 8-sivuista triviavihkoa.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy