Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Color Purple

Häivähdys purppuraa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­li­ce Wal­ke­rin Pu­lit­zer-­pal­kit­tuun ro­maa­niin pe­rus­tu­va ta­ri­na isänsä hyväk­sikäyttämästä ja ty­ran­ni­mai­sen avio­mie­hen omaan kuo­reen­sa aja­mas­ta mus­tas­ta nai­ses­ta, jo­ka ystä­vien avul­la löytää vih­doin vuo­sien pii­nan jäl­keen oman tiensä va­pau­teen ja on­neen.

A­li­ce Wal­ke­rin Pu­lit­zer-pal­kit­tuun ro­maa­niin pe­rus­tu­va ta­ri­na isänsä hyväk­sikäyttämästä ja ty­ran­ni­mai­sen avio­mie­hen (Dan­ny Glo­ver) omaan kuo­reen­sa aja­mas­ta mus­tas­ta nai­ses­ta (W­hoo­pi Gold­berg de­byyt­ti­roo­lis­saan), jo­ka ystä­vien avul­la löytää vih­doin vuo­sien pii­nan jäl­keen oman tiensä va­pau­teen ja on­neen.
Lu­kui­sia kun­nia­no­soi­tuk­sia (mm. 11 Os­car-eh­dok­kuut­ta) osak­seen saa­nut ai­ka­kau­si-d­raa­ma, jo­ka jo­ko kos­ket­taa us­kot­ta­vuu­del­laan tai sit­ten jättää suh­teel­li­sel­la mitään­sa­no­mat­to­muu­del­laan täy­sin kylmäk­si. Ma­kua­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Komeat kuoret kuitenkin. Levyllä faktaruutuja ja kaksi traileria (1.85:1 / DD 2.0), joista toinen on alkuperäinen ja toinen uudelleenjulkaisua varten laadittu. Levy on ns. "flipperi". (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy