Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Excalibur

Excalibur – sankarin miekka 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ru Art­hu­ris­ta on hie­man myö­hem­min syn­ty­neen Ro­bin Hood -­myy­tin ta­paan eu­roop­pa­lai­sen kult­tuu­rin pe­rus­taa, bri­teillä kun ei ole kan­sal­li­see­pos­ta.

Ta­ru Art­hu­ris­ta on hie­man myö­hem­min syn­ty­neen Ro­bin Hood -myy­tin ta­paan eu­roop­pa­lai­sen kult­tuu­rin pe­rus­taa, bri­teillä kun ei ole kan­sal­li­see­pos­ta.
John Boor­man te­ki Art­hur-myy­til­le sa­man, minkä Ha­rold Fos­ter Prins­si Roh­kea -sar­ja­ku­vil­laan vuo­des­ta 1937 ai­na 1970-lu­vun al­kuun. Ikui­ses­ti elävästä po­pu­laa­ri­kult­tuu­ris­ta on ky­se.
Yk­si Boor­ma­nin viih­dyttä­vim­mistä elo­ku­vis­ta kaut­ta ai­kain ja maail­man pa­ras ri­ta­rie­lo­ku­va. Pe­rus­tuu Tho­mas Mal­lo­ryn ro­maa­niin Art­hu­rin kuo­le­ma. Myyt­ti­nen, sa­la­peräi­nen, näyttävä, jän­nittävä, ko­mea klas­sik­ko – ai­na tämän ha­luaa nähdä uu­des­taan ja uu­des­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kaiken lisäksi britit ovat julkaisseet tämän paremmalla kuvasuhteella VHS:nä. DVD on matted eli rajoitettu. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy