Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ylpeys ja intohimo

The Pride and Passion 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1957Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.68
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 47877EAN: 6438044028058

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

En ole lu­ke­nut Hornb­loweis­taan tun­ne­tun C.S. Fo­res­te­rin ro­maa­nia, mut­ta ai­na­kin fil­ma­ti­soin­ti me­nee suk­ka­na me­ren poh­jaan.

En ole lu­ke­nut Hornb­loweis­taan tun­ne­tun C.S. Fo­res­te­rin ro­maa­nia, mut­ta ai­na­kin fil­ma­ti­soin­ti me­nee suk­ka­na me­ren poh­jaan.
Na­po­leo­nin ah­dis­te­le­ma Eng­lan­ti on me­nettämäi­sillään Es­pan­jan, jo­ta kap­tee­ni (Ca­ry Grant) suu­rin piir­tein yk­sin puo­lus­taa. Ka­pi­nal­li­nen Mi­guel (F­rank Si­nat­ra!) yrittää val­loit­taa Avi­lan kau­pun­gin jät­timäi­sen ty­kin avul­la. Mi­gue­lin ra­kas­ta­jar (täy­sin tai­teel­li­ses­ti hyö­dyntämättä jäävä Sop­hia Lo­ren) jou­tuu mies­ten vä­liin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on väreiltään hailakka, muuten hyvä. Yksiulotteinen, mutta selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy