Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Case 39

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 226902EAN: 7332431995635

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Re­neé Zel­lwe­ger on so­siaa­li­työn­te­kijä, jo­ka pe­las­taa pe­lok­kaan pik­ku­tytön ki­lah­ta­neen pa­ris­kun­nan kyn­sistä ja ereh­tyy ot­ta­maan tämän ko­tiin­sa.

Re­neé Zel­lwe­ger on so­siaa­li­työn­te­kijä, jo­ka pe­las­taa pe­lok­kaan pik­ku­tytön ki­lah­ta­neen pa­ris­kun­nan kyn­sistä ja ereh­tyy ot­ta­maan tämän ko­tiin­sa. Va­roi­tus­li­put lie­hu­vat vil­linä, mut­ta ku­ka­pa he­ti us­koi­si, että fik­sun ja sym­paat­ti­sen pik­ku­tytön mu­ka­na vie­ras­huo­nee­seen muut­tai­si puh­das pa­huus.
Suo­ra­vii­vai­nen ja gen­ren pe­rin­teitä kun­nioit­ta­va jännä­ri nos­taa leu­kan­sa kli­sei­den ylä­puo­lel­le Zel­lwe­ge­rin ja pik­ku­tyttöä näyt­te­levän Jo­del­le Fer­lan­din läsnäo­lon an­sios­ta. Hätkäh­dyttävää suo­ri­tus­ta kum­pi­kaan ei tee, mut­ta pa­ri­val­ja­kon suh­de muun­tau­tuu us­kot­ta­vas­ti em­paat­ti­sen si­jaisäi­din ha­vah­tues­sa vä­hi­tel­len hoi­to­lap­sen­sa kak­si­naa­mai­suu­teen. Lop­pu­rat­kai­su am­puu sit­ten jo reip­paas­ti yli.

Kuva, ääni & ekstrat

Filmimäinen ja asiallisen kylmäsävyinen kuva ylittää DVD:n erottelukyvyn, mutta ajoittain runsaaksi yltyvä kohina jättää pehmeän kokonaisvaikutelman. Keskisarjan teräväpiirtokuvan kaverina on iskukykyinen ja tunnelmallinen DTS-HD MA, joka nostattaa niskavilloja paikoin hyvin tehokkaasti. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (30 min.) ja sarja making of -koosteita (yht. 20 min.). (IJ)
03/09/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy