Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Terminator 2 - Ultimate 3 Disc Edition Director's Cut

Terminator 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­nen täy­sien täh­tien pa­ket­ti kol­mel­la le­vyllä.

Har­vi­nai­nen täy­sien täh­tien pa­ket­ti kol­mel­la le­vyllä. Me­tal­linvä­ri­siin kan­siin pa­kat­tu huip­pu­ver­sio toi­min­tae­lo­ku­vas­ta, jo­ka ei ole yli kym­me­nessä vuo­des­sa lai­sin­kaan van­hen­tu­nut.
Aiem­min Suo­mes­sa nä­kemättö­miä koh­tauk­sia: Lin­da Ha­mil­ton van­ha­na rou­va­na, Ter­mi­naat­to­rin pää­nau­kai­su, T-1000 tut­kii vuo­teen ja ihan­neisä-Sc­hwar­ze­neg­ger opet­te­lee hy­myi­lemään.
Kak­si eri elo­ku­vaa: teat­te­ri­ver­sio (2­h11­min) ja Di­rec­tor's Cut (2­h27­min) Spe­cial Edi­tion. Mu­ka­na ei ole R1-lai­tok­sen kol­mat­ta ver­sio­ta, jo­hon on lisät­ty sau­mat­to­mas­ti kak­si uut­ta, aiem­min lei­kat­tua koh­taus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Metallinen sävy kuvassa. Aavistus rakeisuutta à la Cameron. Ei kirkkain eikä tarkin, mutta tyylilleen uskollinen. Ei sisällä R1-version DTS-raitaa, joka on hieman muhkeampi ja pehmeämpi, mutta DD5.1EX on taas kovempi ja armottomampi. Kolmoslevy sisältää 30+22+23 min. dokumentit, taustatietoa maskeerauksesta tehosteisiin, biografiat, tiiserit ja trailerit, koko käsikirjoituksen ja 700 storyboardia. 32 sivun triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy