Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arkajalat

The Goonies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lap­si­jouk­ko jah­taa van­han me­ri­ros­von aar­ret­ta, mut­ta saa myös mo­der­nit ros­vot kin­te­reil­leen.

Lap­si­jouk­ko jah­taa van­han me­ri­ros­von aar­ret­ta, mut­ta saa myös mo­der­nit ros­vot kin­te­reil­leen. Ch­ris Co­lum­buk­sen kä­si­kir­joit­ta­mak­si ta­ri­na vai­kut­taa ai­ka mu­ka­val­ta, mut­ta saat­taa kylläs­tyttää ai­kuis­ta kat­so­jaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva, jonka yksityiskohdissa esiintyy hieman aliasing-värinää ja pikselöintiä. Mutta ääniraita kuulostaa tehokkaalta. Ekstroissa 7 min. mainosdokumentti, kommenttiraita, Cyndi Lauperin musiikkivideo, 7 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy