Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Sentinel - salaliitto

The Sentinel 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202922EAN: 6438044100952

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Doug­las tun­tuu sa­la­liit­toe­lo­ku­vas­sa The Sen­ti­nel ajoit­tain pe­rin ve­revältä pre­si­dent­ti Rea­ga­nin ai­ka­na san­ka­rik­si nous­see­na kon­ka­ri­hen­ki­var­ti­ja­na.

Mic­hael Doug­las tun­tuu sa­la­liit­toe­lo­ku­vas­sa The Sen­ti­nel ajoit­tain pe­rin ve­revältä pre­si­dent­ti Rea­ga­nin ai­ka­na san­ka­rik­si nous­see­na kon­ka­ri­hen­ki­var­ti­ja­na. Yh­tymä­koh­ta Clint Eas­twoo­diin ja Wolf­gang Pe­ter­se­nin li­ki 15 vuot­ta sit­ten oh­jaa­maan Tu­li­lin­jal­la-e­lo­ku­vaan on kui­ten­kin tur­han il­mei­nen.
Roo­li tun­tuu epäus­kot­ta­val­ta, kun Clin­tin ta­paan jo tur­han iäkäs mies kel­listää perä­ti pre­si­den­tin vai­mon (Kim Ba­sin­ger). Vas­ta­poo­li Kie­fer Sut­her­land al­kaa puo­les­taan ol­la tv-sar­ja 24:n mer­kit­semä mies. Roo­li on tur­han lä­hellä agent­ti Jack Baue­ria. Nuo­rem­pi Sut­her­land tun­tuu taan­tu­neen yh­den il­meen mie­hek­si. Kai­ken vuo­da­tuk­sen­kin jäl­keen täy­tyy myöntää, et­tei elo­ku­vaa hen­non­nut jättää kes­kenkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva (anamorfinen 2.40:1) näyttää hyvältä, mutta kärsii yllättävän paljon aliasing-väreilystä. Ääniraita (DD5.1) jää keskiverroksi. Modernissa toimintaelokuvassa on totuttu iskevämpään ilmaisuun. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 15 min. poistettuja kohtauksia kommentein ja 13+8 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy