Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Manaaja - alku

Exorcist - The Beginning 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 111138EAN: 6420201157886

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­li­nin oh­jaus to­teut­ti sen, mil­le ir­vail­tiin jo Nic­ho­las Meye­rin Ti­me Af­ter Ti­me –e­lo­ku­vas­sa: Ma­naa­jas­ta saa­tiin neljäs osa.

Har­li­nin oh­jaus to­teut­ti sen, mil­le ir­vail­tiin jo Nic­ho­las Meye­rin Ti­me Af­ter Ti­me –e­lo­ku­vas­sa: Ma­naa­jas­ta saa­tiin neljäs osa.
Jo pelkästään prob­le­maat­ti­sen tuo­tan­to­taus­tan­sa ta­kia ja osin syystä tei­lat­tu elo­ku­va on en­simmäi­sen tun­tin­sa ai­ka­na mu­kiin­me­nevää jän­ni­tystä, jo­ka kui­ten­kin jää suu­rim­mal­ta osal­taan vain sy­ventäväk­si tie­dok­si aiem­man tri­lo­gian ta­pah­tu­miin.
Lop­pu­puo­lel­la upo­taan ma­kaa­be­riu­teen. Elo­ku­va jän­ni­tettä vä­hentää se, että en­simmäi­sen osan ystävät tietävät lop­pu­tu­le­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti ohjaajansa tapaan jopa loistelias: erinomaisen tarkka kuva ja kaksi eläväistä ääniraitaa. Matala basso toistuu suorastaan samettisesti. Ekstroissa Harlinin kommenttiraita, 8 min. dokumentti ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy