Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

X

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.90
Ääniraita: DTS-HD MA 6.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165557125

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Top­less-­baa­rin köö­ri päättää ku­va­ta ai­kuis­viih­de-­vi­deon syrjäi­sellä maa­ti­lal­la, mut­ta unoh­taa las­kea mu­kaan pai­kal­li­set mo­raa­lin­var­ti­jat, joil­la kup­pi läik­kyy nos­tal­gi­ses­ti yli.

Top­less-baa­rin köö­ri päättää ku­va­ta ai­kuis­viih­de-vi­deon syrjäi­sellä maa­ti­lal­la, mut­ta unoh­taa las­kea mu­kaan pai­kal­li­set mo­raa­lin­var­ti­jat, joil­la kup­pi läik­kyy nos­tal­gi­ses­ti yli. Vuo­teen 1979 si­joit­tu­va slas­her-viih­dy­ke pu­noo viih­dyttävän yk­sioi­koi­sen, mut­ta si­ti aja­tuk­sel­la sii­te­tyn ker­to­muk­sen nuo­ruu­den ka­toa­vai­suu­des­ta.
Ve­ri­sen kai­ho­mie­li­nen elo­ku­va mais­tuu ro­soi­sel­ta Sa­lais­ten kan­sioi­den vä­lie­pi­so­dil­ta, jos­sa agen­tit Mul­der ja Scul­ly saa­pu­vat pai­kal­le vas­ta jäl­kinäytök­sessä. Yhtä ai­kaa ajat­to­mal­ta ja heräävän nos­tal­gi­sel­ta mais­tu­va pu­nos ha­luaa enemmän nos­tat­taa aja­tuk­sia kuin nis­ka­vil­lo­ja, mut­ta on­nis­tuu lo­pul­ta hy­vin mo­lem­mis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Periodipatinoidusti hitusen pehmeä ja myös kelmeä kuva on vakaa ja kellastuneen polaroidin lailla luonteva. Kaikki tämä lisää tällä kertaa läsnäolon tuntua eikä jälkeä käy parjaaminen sen vakauden suhteen. Hillitty ja hallittu ääniraita. Ekstraton. (IJ)
13/03/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy