Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bad Teacher

Bad Teacher - Baddest Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 258100EAN: 5051160286778

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Cameron Diaz on unelmiaan seuraava ope - lähes unelmaope siis
Cameron Diaz on unelmiaan seuraava ope - lähes unelmaope siis
Ala-asteen luokkarahakeräys vai Paris Hiltonin hampurilaismainos?
Ala-asteen luokkarahakeräys vai Paris Hiltonin hampurilaismainos?
Justin Timberlake ja Cameron Diaz
Justin Timberlake ja Cameron Diaz

Elokuva

I­has­tut­ta­van vi­nou­tu­nut ko­me­dia hä­pei­lemättömästä pyr­ky­ri­nai­ses­ta, jon­ka ykkös­ta­voi­te elämässä on rik­kaan mie­hen nap­paa­mi­nen.

I­has­tut­ta­van vi­nou­tu­nut ko­me­dia hä­pei­lemättömästä pyr­ky­ri­nai­ses­ta (Ca­me­ron Diaz), jon­ka ykkös­ta­voi­te elämässä on rik­kaan mie­hen nap­paa­mi­nen. Päivä­työ ala-as­teo­pet­ta­ja­na su­juu hällä vä­liä -a­sen­teel­la kun­nes unel­mao­pe hok­saa pik­ku kul­lan­nu­puis­saan pii­levän ki­peäs­ti kai­vat­tu ra­has­tus­mah­dol­li­suus — mie­hen nap­paa­mi­nen kun edel­lyttää in­ves­toin­tia kal­lii­siin si­li­ko­ni­rin­toi­hin. Luo­kan kevät­reis­sun kas­sa ke­ve­nee ja van­hem­mis­ta ir­toaa muu­ta­ma dol­la­ri har­maa­ta lisä­ra­hoi­tus­ta, mut­ta vas­ta lu­paus ta­so­ko­keen tuo­mas­ta bo­nuk­ses­ta pistää nai­sen punt­tei­hin vauh­tia.
Missä muus­sa elo­ku­vas­sa käydään kes­kus­te­lu mies­ten ves­sas­sa toi­sen kes­kus­te­li­jan is­tues­sa pi­suaa­ris­sa? Va­ka­val­la il­meellä teh­ty pos­ke­ton ko­me­dia hu­vit­taa epä­ta­va­no­mai­sel­la ideal­laan ja louk­kaa­van suo­ra­pu­hei­sel­la asen­teel­laan, mut­ta it­se sam­mak­ko­jah­din kaa­va on ko­vin tut­tu. Vah­van alun jäl­keen ker­ron­ta ajau­tuu vä­hi­tel­len ene­nevässä mää­rin tyhjänpäiväi­syyk­siin, mut­ta kor­rup­toi­tu­nut kan­san kynt­tilä kan­taa hah­mo­na so­pan maa­li­vii­val­le saak­ka. Mie­leen pai­nu­va on myös Jus­tin Tim­ber­la­ken ka­ma­lan huo­no roo­li yk­sin­ker­tai­se­na opet­ta­jau­rok­se­na. Ri­maa hi­poen kol­me täh­teä, ja se­kin enemmän yri­tyk­sestä kuin saa­vu­tuk­sis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva on upean erotteleva ja väritoistoltaan moitteettoman elävä. Musiikkiraita popittaa pariin kertaan hyvin, vaikka pääpaino onkin dialogissa. Poikkeuksellisen tyhjänpäiväisissä ekstroissa kaksi sarjaa mokia (yht. 9 min.), poistettuja kohtauksia (6 min.), interaktiivinen vuosikirja ja tekohauskaa jauhantaa satunnaisista asioista (yht. 19 min.). Pidennetty versio. (IJ)
15/11/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy