Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

2 Fast 2 Furious

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106631EAN: 5050582063318

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vin Die­sel oli liian ri­kas­ta te­kijöil­le, jo­ten tässä kak­kos­kus­ki­na is­tuu myös mal­li- ja hip­hop-­ku­viois­sa viih­ty­nyt Ty­re­se.

Vin Die­sel oli liian ri­kas­ta te­kijöil­le, jo­ten tässä kak­kos­kus­ki­na is­tuu myös mal­li- ja hip­hop-ku­viois­sa viih­ty­nyt Ty­re­se. Ta­ri­na on yhtä hie­nos­tu­nut kuin tehtävät Grand Theft Au­to -pe­leissä, mut­ta pin­ta­han tässä tär­keintä on­kin. Ja pin­taa riittää. Kun me­no al­kaa näyttää tältä myös Ou­lun Rak­si­las­sa, han­kin minä­kin uu­den me­no­pe­lin — voi to­sin ol­la, että siinä vai­hees­sa jap­si­kii­tu­rei­den si­jaan al­le pää­tyy Mer­su, Vol­vo tai Saab, joil­la var­mas­ti hä­viää näil­le nit­ro­hir­muil­le, mut­ta tyy­lillä. Sitä odo­tel­les­sa voi­daan odo­tel­la tois­ta jat­ko-o­saa, jos­sa tämän­het­kis­ten hu­hu­jen mu­kaan saa­te­taan taas nähdä Die­se­liä.

Kuva, ääni & ekstrat

Letterboksattua esinäytöstä lukuun ottamatta kuva on erinomainen - tumma, värikylläinen ja vain hetkittäin hieman pehmeä. Äänipuolella jyminää on miksattu jo alkukisasta lähtien kaikkialle ympärille ja autot säntäilevät kimpassa vuoronperään kuhunkin nurkkakaiuttimeen. Dialogi on selkeää ja musiikki soi. Monimutkaisten menujen taakse piilotetuissa ekstroissa mm. asiallinen ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia alustuksin (6 min.), vaisu making of (10 min.) ja sekalaisia videodokumentteja musiikkivideon tekemisestä (5 min.), auton virittelystä (3 min.), tähdistä (7 min.), autoista (9 min.), tähtien ajokoulusta (7 min.) ja stunteista (5 min-). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy