Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fool’s Gold – kultaakin kalliimpaa

Fool's Gold 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206979EAN: 7321946139979

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­mant­ti­nen seik­kai­luhömppä vael­te­lee poh­ja­mu­dis­sa, jo­ten on jäl­leen ai­ka au­kais­ta van­hat kan­siot ja tehdä päi­vi­tys pe­rin­tei­sel­le aar­tee­net­sintä­seik­kai­lul­le.

Ro­mant­ti­nen seik­kai­luhömppä vael­te­lee poh­ja­mu­dis­sa, jo­ten on jäl­leen ai­ka au­kais­ta van­hat kan­siot ja tehdä päi­vi­tys pe­rin­tei­sel­le aar­tee­net­sintä­seik­kai­lul­le. Pan­naan Sy­vyy­den saa­lis­ta­jien miljöö ja Vih­reän ti­man­tin metsäs­tyk­sen huu­mo­ri sa­maan pa­ket­tiin. Kun elo­ku­van pää­pa­ri osaa sä­kenöidä pa­ri­suh­de­vai­keuk­sis­saan, lop­pu­tu­lok­se­na on kes­kin­ker­tais­ta kel­po viih­dettä.
Fool’s Gold on to­teu­tet­tu ta­va­no­mais­ta kek­se­liääm­min. Var­sin­kin en­simmäi­sen koh­tauk­sen to­teu­tus saa kii­tok­set, tur­hia kui­ten­kaan spoi­laa­mat­ta. Hol­lywoo­dis­sa riittää kek­se­liäi­syyttä, ai­na­kin yh­den koh­tauk­sen tar­pei­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva toistaa Karibian maisemat uskomattoman syväterävästi, eikä nopea toimintakaan epäonnistu. Mutta ääniraita soi perin keskiverrosti. Ekstroissa 3 min. hupikohtauksia ja 5 min. dokumentti. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy