Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

For Your Eyes Only - Ultimate Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 89278EAN: 7391772398314

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­nen mie­lestä Ro­ger Moo­ren par­hai­ta het­kiä nol­la­nol­la­seis­ka­na.

Mo­nen mie­lestä Ro­ger Moo­ren par­hai­ta het­kiä nol­la­nol­la­seis­ka­na. Ylen­palt­ti­sen Kuu­ra­ke­tin jäl­keen pa­lat­tiin suo­ra­vii­vai­seen toi­min­taan.
Moo­rel­le epä­tyy­pil­li­seen ta­paan san­ka­ri pot­kai­see vas­tus­ta­jan­sa var­maan kuo­le­maan. Mar­ga­ret Thatc­he­ria pa­ro­dioi­va lop­pu­ke­ven­nys on yk­si sar­jan par­hais­ta. Tätä en­nen san­ka­ri­pa­ria ve­detään ko­ral­lien yli, mikä on voh­kit­tu Elä ja an­na tois­ten kuol­la -kir­jas­ta.
F­le­min­gin ro­maa­nien ni­met oli tässä vai­hees­sa käy­tet­ty lop­puun. Ni­mi otet­tiin ly­hyestä no­vel­lis­ta. Book Stu­dio jul­kai­si 1960-lu­vul­la suo­men­nos­ta vail­le jää­neet no­vel­lit vuon­na 1998.

Kuva, ääni & ekstrat

Edelleen turhan pehmeä kuva näinkin uudeksi osaksi. Yllättävän paljon aliasing-levottomuutta. Ääniraidat ovat puolestaan hyvinkin aggressiivisia, mutta ehkäpä hieman yksioikoisia. Ekstroissa kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (2+1 min) ja uusia kuvakulmia, 6+4+4+1+29 min. dokumentit, Sheena Eastonin musiikkivideo, kuvagalleria, 8 sivun triviavihko, traileri, kolme tv-mainosta, kaksi radiomainosta sekä kahden kohtauksen kuvakäsikirjoitus. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy