Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Gangster Squad

Gangsterisota 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895235232

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

“Älä ruo­ki, äläkä härnää eläi­miä”.

“Älä ruo­ki, äläkä härnää eläi­miä”.
Mo­ni on var­maan jos­kus ih­me­tel­lyt, mik­si ma­fia sin­nit­te­li pitkään Las Ve­ga­sis­sa, Chi­ca­gos­sa ja Mia­mis­sa, mut­ta ei niinkään Los An­ge­le­sis­sa. Gangs­te­ri­so­ta ker­too osal­taan, mik­si. Toi­sen maail­man­so­dan jäl­keen en­kel­ten kau­pun­ki oli lui­su­nut kor­rup­toi­tu­nei­den po­lii­sien myötä­vai­ku­tuk­sel­la gangs­te­rik­si nyrk­kei­lyu­ran­sa jäl­keen pää­ty­neen Mic­key Co­he­nin val­taan.
Val­ta­kau­si jäi kui­ten­kin ly­hyek­si. Itä­ran­ni­kon ma­fia ei pys­ty­nyt häntä la­kai­se­maan tieltään, mut­ta lait­to­mat kei­not aseek­seen ot­ta­nut po­lii­si­ryhmä on­nis­tui.
His­to­ria on hal­lus­sa, mut­ta ikävä kyllä draa­man kei­not on lai­nat­tu lee­gios­ta vas­taa­via ta­ri­noi­ta. Josh Bro­lin on myös tur­han jäh­meä pää­roo­lis­saan. Asiaa ei au­ta Sean Pen­nin uran poh­ja­no­tee­raus ylinäy­tel­lyssä Co­hen-roo­lis­saan.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Paul Lie­ber­ma­nin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 60 min. dokumentit, kommenttriata, triviatoiminto ja 12 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
18/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy