Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Legends of Tomorrow - 2. kausi

DC's Legends of Tomorrow - Season 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016-2017Kesto: 713 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738204

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­man­ni­mi­seen DC:n sar­ja­ku­vaan poh­jau­tu­va seik­kai­lu­sar­ja yrittää rat­koa ai­ka­mat­kai­luun liit­ty­viä sol­mu­ja.

Sa­man­ni­mi­seen DC:n sar­ja­ku­vaan poh­jau­tu­va seik­kai­lu­sar­ja yrittää rat­koa ai­ka­mat­kai­luun liit­ty­viä sol­mu­ja. Tyy­li­puh­das su­per­san­ka­ri­sar­ja is­kee sa­maa eh­tymätöntä suon­ta, jo­ka on tuot­ta­nut pitkän lis­tan ke­peän säntäi­le­viä seik­kai­lu­sar­jo­ja.
Vauh­dik­kaas­ti käyn­nis­tyvä sar­jan toi­nen kau­si esit­te­lee taus­tat al­le mi­nuu­tis­sa ja säntää päätä pah­kaa seik­kai­luun, jo­hon ovat sot­keu­tu­neet yhtä­lail­la 1700-lu­vun Rans­kan ku­nin­kaa­li­set, 1940-lu­vun nat­sit ja Al­bert Eins­tein. Sop­pa on ke­peää aja­tuk­sen­juok­sua, mut­ta te­le­vi­sio­mai­set puit­teet ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat koh­dil­laan.
Kaik­ki 17 osaa kol­mel­la le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on vakaa ja jäsentynyt. Lavastus on viitseliäästi kohdillaan. Siistin mutkaton ääniraita terästää tapahtumia genren edellyttämin elkein. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia ja kooste Comic-Conista. (IJ)
11/12/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy