Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

True Blood – The Complete Sixth Season

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 550 minuuttia
Julkaisija: Warner Kuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895255698

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner ) ellei toisin mainita.

Elokuva

"Vamp Camp!". True Bloo­din kuu­des kau­si osoit­taa mitä tu­le­man pitää. Jän­ni­tyk­sellä, vä­ki­val­lal­la tai sek­sillä ei nyt juu­ri­kaan pe­la­ta, vaan pää­pai­non saa huu­mo­ri. Se pitää kat­so­jan hy­vin ot­teis­saan var­sin­kin jak­so­jen pa­ran­taes­sa hie­man otet­taan lop­pua koh­ti. Kau­den uu­tuuk­sia on Soo­kien van­hem­pien sur­maa­mi­ses­ta su­rul­li­sen kuu­lui­san War­low'n in­kar­noi­tu­mi­nen maan pin­nal­le. Tätä en­nen ta­paam­me isoisän (van­ha kon­ka­ri Rut­ger Hauer).
Kau­si am­men­taa ai­nek­sia viit­taa­mal­la juu­ta­lais­ten kär­simään ho­lo­kaus­tiin ja kes­ki­tys­lei­rei­hin. Ku­vernöö­ri on aloit­ta­nut avoi­men so­dan vam­pyy­re­ja vas­taan ja kan­sa­lais­ten te­ke­miä mui­lu­tuk­sia kan­nus­te­taan. Loui­sia­nan synkkään ro­tu­sor­to­men­nei­syy­teen pa­la­taan, mikä oli­kin sar­jan al­ku­peräi­nen tee­ma. Li­be­raa­li­ryh­mil­le nau­res­kel­laan vas­ta­pai­nok­si.
Me­no uh­kaa mennä vä­lillä jo­pa tur­han te­le­ki­neet­ti­sek­si, kun Bill on uu­del­leen­syn­ty­nyt jon­kin­lai­sek­si puo­li­ju­ma­lak­si avui­naan kuo­le­mat­to­muus ja tu­le­vai­suu­den en­nus­ta­mi­nen. She­rif­fi Bel­lef­leur ha­vait­see ole­van­sa neljän no­peas­ti kas­va­van kei­ju­tytön yk­sin­huol­ta­ja. Ih­meen su­ju­vas­ti kai­kes­ta tästä se­ka­me­te­li­so­pas­ta sel­viää te­kijöi­den lisäk­si kat­so­ja­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni toimivat paljon viitosboksia paremmin. Ekstroihin on tallennettu viiden jakson kommenttiraidat, jokaisen jakson taustoja selvittävät pienoisdokumentit, Vamp Camp -keskitysleirin dokumentti sekä interkaktiivinen opas. (PS)
05/06/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy