Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

The Night Doctor

Médecin de nuit 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2020Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Espoo Cine 2021 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Espoo Cine 2021) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mi­kaël hoi­taa päi­vystävän toh­to­rin vir­kaa öi­siin ai­koi­hin.

Mi­kaël hoi­taa päi­vystävän toh­to­rin vir­kaa öi­siin ai­koi­hin. Hom­ma hoi­tuu omal­la au­tol­la ympä­ri kau­pun­kia ajel­len. Ta­val­lis­ten po­ti­las­keik­ko­jen se­kaan mah­tuu myös lai­ta­puo­len kul­ki­joi­den päih­de­riip­pu­vuuk­sien yllä­pi­toa. Niin kuin tässä kak­sois­roo­lis­sa ei oli­si tar­peek­si, ap­teek­ka­ri-serk­ku­poi­ka vaa­tii myös omat osuu­ten­sa. Kun nyt lä­hi­su­vus­sa on lu­pa re­sep­tejä kir­joi­tel­la.
O­lo­suh­teet tun­tien ei ole ih­me, että sa­man ka­ton al­la asus­te­le­vat saa­vat odo­tel­la per­heenpäätä lo­put­to­mis­ta yö­vuo­rois­ta. Ko­to­na tun­nel­ma ki­ris­tyy. Rans­ka­lai­sit­tain, vai­mol­la on­kin syytä epäi­lyk­siin.
Jämäkäs­ti kir­joi­tet­tu ja ete­nevä, kiin­toi­saan jännä­ri­muo­toon ase­tel­tu mo­der­ni ko­tilääkä­rid­raa­ma on kevään Can­nes-, ja syk­syn Es­poo Ci­ne -oh­jel­mis­toa. Rans­kan­kie­li­nen, teks­ti­tys eng­lan­nik­si. (VA)
29/08/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Espoo Cine 2021in uusimpia

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy