Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Route Irish

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1080p 1.78**
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 260410EAN: 5051895071342

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Ken Loach is­kee ruu­tuun jo­tain pal­jon to­del­li­sem­paa kuin te­le­vi­sion Irak-uu­ti­soin­ti tai leh­tien re­por­taa­sit ker­to­vat Hän ruo­tii yk­si­tyis­ten tur­vayh­tiöi­den mie­li­val­taa mie­hi­te­tyssä maas­sa.

Oh­jaa­ja Ken Loach is­kee ruu­tuun jo­tain pal­jon to­del­li­sem­paa kuin te­le­vi­sion Irak-uu­ti­soin­ti tai leh­tien re­por­taa­sit ker­to­vat Hän ruo­tii yk­si­tyis­ten tur­vayh­tiöi­den mie­li­val­taa mie­hi­te­tyssä maas­sa.
Li­ver­poo­li­lai­nen ve­te­raa­ni Fer­gus (ter­rie­rimäi­nen Mark Wo­mack) al­kaa tut­kia par­haan ystävänsä (John Bis­hop) kuo­le­maa Bag­da­din len­to­kentäl­le joh­ta­val­la pa­ha­mai­nei­sel­la tieo­suu­del­la. Sel­viää, että ta­lou­del­li­set pa­nok­set liit­tyvät ta­pah­tu­maan, jo­ka to­ki on ar­kipäivää Ira­kis­sa.
Mo­der­nien so­ta- tai te­ro­ris­miai­heis­ten elo­ku­vien lee­gios­ta Loach eroaa eduk­seen siinä, että hän tar­joaa raa­dol­li­sen vä­ki­val­lan osa­na pa­kol­lis­ta dra­ma­tur­giaa, kun tar­koi­tuk­se­na on ku­va­ta ih­mistä ää­ri­ti­lan­teis­sa. Toi­min­ta ei ole pääo­sas­sa, mut­ta sen saa ha­lu­tes­saan/­tah­to­mat­taan kau­pan pääl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
27/07/2011

Tekijät

Ohjaaja: Ken Loach
Pääosissa: Mark Womack Andrea Lowe John Bishop
Tarina: Paul Laverty
Kuvaus: Chris Menges

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy