Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Independence Day: Resurgence

Independence Day 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112731304

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

20 vuot­ta al­ku­peräi­sen ry­mis­te­lyn jäl­keen muu­ka­lai­set pa­laa­vat maa­pal­lon kimp­puun.

20 vuot­ta al­ku­peräi­sen ry­mis­te­lyn jäl­keen muu­ka­lai­set pa­laa­vat maa­pal­lon kimp­puun. Vä­lia­jal­la ih­mis­kun­ta on op­pi­nut käyttämään muu­ka­lais­ten ai­koi­naan jäl­keensä jättämää tek­no­lo­giaa eduk­seen, jo­ten nyt ul­koa­va­ruu­den tu­lok­kail­la ei enää ole yk­si­noi­keut­ta lei­ju­lau­ta­siin ja la­ser-tyk­kei­hin. Suo­ra­nai­ses­ti ih­mis­kun­ta ei ole vii­sas­tu­nut, mut­ta eipä sitä on­nek­si ole pie­net li­ma­nul­jas­kat­kaan.
Li­ki­main al­ku­peräi­sen elo­ku­van kä­si­kir­joi­tuk­sel­la ete­nevä seik­kai­lu loik­kii lup­sa­kas­ti eteenpäin pit­kin ge­nee­ri­siä pol­ku­ja. Huu­mo­ri pil­kah­te­lee ki­vas­ti ja te­hos­teet ovat koh­dil­laan, eikä lop­pu­tu­los mais­tu uu­del­leenläm­mi­tel­lyltä fos­sii­lil­ta, jo­ten kel­po viih­teestä on ky­se. Omat me­rii­tit ovat myön­nettäväs­ti vä­hissä.

Kuva & ääni

4K:na filmiltä skannattu kuva näyttää estoitta rakeensa, mutta väritoisto on komeaa ja paikoin erottelukykykin mainio. Efektisirkukseksi varsin hillitty ääniraita takoo tahtia tuhonkuville ja toistaa sekä dialogin että avaruusajan hilavitkuttimien viserryksen mukisematta.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein, making of, mokia, galleria ja kaksi leikkikoostetta. Kaikki ekstrat löytyvät boksin kakkoslevyltä elokuvan HD-version kaverina, mutta virkistävästi kommenttiraita löytyy myös 4K-levyltä. (IJ)
09/02/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy