Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ötökän elämää

A Bug's Life 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­mes­tyessään täy­del­li­nen DVD-­le­vy.

Il­mes­tyessään täy­del­li­nen DVD-le­vy. Pi­xar-yh­tiö te­ki ko­ko ani­moin­nin di­gi­taa­li­ses­ti, jo­ten tämä tu­lee kuin ti­laus­työnä uu­teen for­maat­tiin. Sisällöl­li­ses­ti­kin elo­ku­va on täy­so­su­ma: haus­ka, jän­nittävä, luo­va, jo­pa fi­lo­so­fi­nen.
Os­car ei tul­lut tur­haan. Vaik­ka et pitäi­si "las­te­ne­lo­ku­vis­ta", DVD-ko­koel­ma on il­man tätä ar­mot­ta va­ja­vai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on uskomattoman terävä ja sävykäs, itse asiassa paljon parempi kuin elokuvateatterissa. Kuusikanavainen ääniraita elää joka solullaan. Suomalainen dubbaus on toimiva. Voit myös valita alkuperäisen soundtrackin, Hopperina mm. Kevin Spacey. Ekstroissa mainio, palkittu lyhytanimaatio Gerin peli. Animaattorit jopa vaivautuivat tekemään epäonnistuneita otoksia, jossa roolihahmot unohtavat repliikkejä tai sekoilevat muuten. Tähän aikaan tämä oli vielä poikkeuksellista. Näihin palaa uudestaan ja uudestaan. Jenkkilevylle tehtiin 1.33-versioon open matte -osiot: luotiin lisäinformaatiota kuvan ylä- ja alareunaan! (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy