Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The A-Team - Extended Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 134/119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 236548EAN: 6438044252569

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Kuvat

A-ryhmä kasassa
A-ryhmä kasassa

Elokuva

Tämä on pa­ras­ta A-­ryhmää.

Tämä on pa­ras­ta A-ryhmää. Ai­koi­naan suo­si­tun tv-sar­jan elo­ku­va­ver­sio sel­vittää so­ta­ka­ve­ri-la­ji­tyy­pin en­simmäi­sen eh­don: ryhmän jä­sen­ten tu­lee ol­la per­soo­nia ja miel­lyttä­viä sel­lai­sia. Liam Nee­son ja kump­pa­nit täyttävät eh­dot.
A­me­rik­ka­lai­sen hur­raaisän­maal­li­suu­den ka­rik­ko­ja väis­tellään koh­tuul­li­sen tar­mok­kaas­ti. Lo­pul­ta Ira­kin so­dan eri­kois­tehtä­vissä kun­nos­tau­tu­nut ryhmä pet­tyy ame­rik­ka­lai­sen tie­dus­te­lu- ja so­ta­ko­neis­ton mädännäi­syy­teen ajau­tuen palk­ka­so­tu­reik­si. Jat­koa­kin siis seu­ran­nee. Ikä­vintä tässä on lop­pu­koh­tauk­sen tur­rut­ta­va mas­sii­vi­suus.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni ei tavoittele BD-referenssejä, ja DVD:kin on suorastaan loistelias rinnalla. Ekstroissa 32 min. dokumentit, 6 min. tehosteiden esittelyä kommentein, 9 min. poistettuja ja 7 min. epäonnistuneita kohtauksia sekä elokuvatraileri. Tässä laitoksessa on elokuvan teatteriversio, pidempi lyhentämätön versio, DVD ja vielä digitaalinen kopio. (PS)
23/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy