Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saaren vangit

Perfect Strangers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200892EAN: 6415018620180

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Juu­re­ton pi­ka­ruo­ka­la­tar­joi­li­ja läh­tee miel­lyttävän mie­hen kans­sa meil­le ja teil­le, mut­ta pää­tyy kau­kai­sel­le saa­rel­le.

Juu­re­ton pi­ka­ruo­ka­la­tar­joi­li­ja (Rac­hael Bla­ke) läh­tee miel­lyttävän mie­hen (Sam Neill) kans­sa meil­le ja teil­le, mut­ta pää­tyy kau­kai­sel­le saa­rel­le. Mies on ra­kas­tu­nut, mut­ta ku­vio rik­koon­tuu äk­kiä. Pe­rin­juu­rin är­syttävä elo­ku­va vaih­taa näkö­kul­maa ja pyr­kii yllättämään kat­so­jan tur­han usein.

Kuva, ääni & ekstrat

Kelmeän kalvakka kuva. Yksinkertaisesti rakennettu ääniraita ei juuri ota tilaa haltuun. Takakansi vähättelee kestoa kahdella minuutilla. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy