Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Naimalupa

License to Wed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital TRUHD
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 205921EAN: 7321946160713

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bin Wil­liam­sin ura tun­tuu pai­nu­van ai­ka­moi­seen ala­kier­tee­seen.

Ro­bin Wil­liam­sin ura tun­tuu pai­nu­van ai­ka­moi­seen ala­kier­tee­seen. Hän tois­taa tällä ker­taa ma­nee­rei­taan eri­koi­se­na pap­pi­na, jo­ka rat­koo pa­ri­suh­de­kys­myk­siä ja an­taa avio­liit­to­val­men­nus­ta. Via­ton­ta haus­kaa tyy­liin ei ”­sek­siä en­nen avio­liit­toa”. Pap­pi käyttää tie­dus­te­lu­ka­lus­toaan ja va­koi­lee py­syvätkö asiak­kaat ruo­dus­sa.
Ylä­luo­kan kum­mal­li­sia ta­po­ja ir­vail­laan tur­han peh­meäs­ti. Myös fun­da­men­ta­lis­tien rai­voa va­ro­taan liet­so­mas­ta, sillä us­kon­to on ar­ka asia US of A:s­sa.
Vain ame­rik­ka­lai­set voi­vat tehdä täl­lai­sia elo­ku­via. Kat­so­ja huo­kaa ja on­nit­te­lee it­seään et­tei tar­vit­se kos­kaan enää mennä nai­mi­siin, saa­ti Yh­dys­val­lois­sa.

Kuva & ääni

Laadukas kuva ja ääniraita. HD poikkeaa silti ihmeen paljon samaan aikaan markkinoille tulleesta BD-versiosta. Värit tuntuvat saaneen liikaa lämpöä. Punaiset hehkuvat turhankin loimuavina. Ekstroissa 12 min. poistettuja kohtauksia kommentein ja parisuhdetesti.

Ekstrat

Levy itsessään sisältää humoristisen muistuman ajalta, jolloin Warner ei vielä ollut päättänyt kumpaa formaattia se tukee. HD-levyn sisällä on lipuke, joka ohjaa Blu-Ray –käyttäjiä päivittämään soittimensa. Pakkaaja taisi erehtyä levypinosta (PS)
15/09/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy