Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

School Ties

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1992Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Työläis­per­heen poi­ka saa mah­dol­li­suu­den ui­da Har­var­diin hie­nos­to­kou­lun jal­ka­pal­lo­kentän kaut­ta.

Työläis­per­heen poi­ka (B­ren­dan Fra­ser) saa mah­dol­li­suu­den ui­da Har­var­diin hie­nos­to­kou­lun jal­ka­pal­lo­kentän kaut­ta. Kai­kes­sa il­miömäi­sen hyvä va­lioyk­silö rat­sas­taa aal­lon­har­jal­la kun­nes vääjäämätön konf­lik­ti is­kee ja ajaa ra­koa no­peas­ti hit­sau­tu­nee­seen ka­ve­ri­po­ruk­kaan us­kon­non var­jol­la.
O­siaan pa­rem­pi kou­lud­raa­ma tai­taa la­ji­tyy­pin as­kel­mer­kit ja tans­sah­te­lee niitä pit­kin ke­pein as­ke­lin. Nuo­ri ja sit­tem­min ni­mekkääk­si kas­va­nut näyt­te­lijä­kaar­ti vetää hy­vin sym­pa­tiat puo­leen­sa, ja jo­pa pa­han­te­kijöitä voi ymmärtää vaik­kei heidän te­ko­jaan hyväk­syä voi­kaan. Na­pa­kas­ti kynäil­ty ta­ri­na ei tar­joa en­simmäistäkään yllä­tystä, eikä täy­sin va­kuu­ta rat­kai­suil­laan, mut­ta saip­pua toi­mii hy­vin sa­mas­sa sar­jas­sa kuin "Nai­sen tuok­su", "Kuol­lei­den ru­noi­li­joi­den seu­ra" ja puo­len­tu­si­naa muu­ta sisäop­pi­lai­tosd­raa­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Alunperin 1.85:1-kuvasuhteella taltioidusta kuvasta on nipsaistu aavistuksen verran pois, mutta menetys on tällä kertaa enemmän periaatteellinen kuin elämyksellinen. Hyvä ääniraita. (IJ)
31/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samalta ohjaajalta

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy