Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Beasts of the Southern Wild

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548559636

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lähtö­koh­ta on hy­vin mie­len­kiin­toi­nen.

Lähtö­koh­ta on hy­vin mie­len­kiin­toi­nen. Ku­ten TV2:n mai­nio Tre­me-sar­ja on muis­tut­ta­nut, New Or­leans al­kaa pik­ku­hil­jaa sel­viy­tyä suur­tul­van tu­hois­ta. Mut­ta mitä ta­pah­tui suo­ja­val­lien ul­ko­puo­lel­la, mistä ca­jun­keit­tiön tär­keät ra­vut ja ka­lat pyy­dys­tetään tu­ris­tien her­ku­tel­ta­vik­si. Saa­re­lai­set ovat sel­lais­ta po­ruk­kaa, että suo­ma­lai­nen ei ole kos­kaan junt­tia näh­nytkään.
Pik­ku­tyttö elää ko­vaot­tei­sen ka­la­mie­sisänsä kans­sa, mut­ta jou­tuu ai­ka­moi­seen pin­tee­seen. Isä sai­ras­tuu ja tyttö jou­tuu ot­ta­maan jät­tiläi­sen harp­pauk­sia, vaik­ka tans­sias­ke­lis­sa­kin oli­si te­ke­mistä.
Ikävä kyllä lu­paa­va ase­tel­ma sor­tuu yl­tiö­na­tu­ra­lis­ti­seen new age –hä­myi­lyyn, jo­ka on kuin suo­raan, mut­ta huo­nos­ti kop­sat­tu Ter­ren­ce Ma­lic­kil­ta. Täh­tiä on kan­nen pe­rus­teel­la krii­ti­koil­ta kui­ten­kin sa­ta­nut.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 22 min. dokumentti, 16 min. koekuvauksista, 14 min. poistettuja kohtauksia ja 26 min. lyhytelokuva. (PS)
16/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Quvenzhane Wallisin parhaita

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy