Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Flash

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 1:90
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018027084

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ten­hoa­van epä­so­vin­nai­nen su­per­san­ka­rie­lo­ku­va esit­te­lee sa­la­ma­na pai­kas­ta toi­seen välähtävän san­ka­rin, jo­ka ki­pui­lee ju­nio­ri-­roo­lin­sa kans­sa.

Ten­hoa­van epä­so­vin­nai­nen su­per­san­ka­rie­lo­ku­va esit­te­lee sa­la­ma­na pai­kas­ta toi­seen välähtävän san­ka­rin, jo­ka ki­pui­lee ju­nio­ri-roo­lin­sa kans­sa. Bat­ma­nin var­jos­ta pon­nis­ta­va san­ka­ri oli­si osaa­va ja oi­val­ta­va, mut­ta uro­työt tun­tu­vat jäävän mui­den jäl­kien sii­voa­mi­sek­si. Näin kun­nes mul­ti­ver­su­mi lisää te­ho­se­koit­ti­men kier­rok­sia.
Hengäs­tyttävän upea elo­ku­va sä­hi­see ja pouk­koi­lee lu­paa­vas­ti, mut­ta toi­min­ta kan­gis­tuu vä­hi­tel­len kaa­vo­jen­sa ja mas­sii­vi­sen pi­tuu­den (li­ki 2,5 tun­tia) kans­sa. Silmä­kark­ki on koh­dil­laan fan­ta­siamätön suh­teen, mut­ta ta­ri­na jättää kylmäk­si trau­mois­taan ja ajoit­tai­sis­ta po­ke­ril­la tar­joil­luis­ta kas­kuis­ta huo­li­mat­ta. SIl­ti on haus­ka nähdä Mic­hael Kea­ton jäl­leen le­pak­ko­mie­henä, eikä mie­hen roo­li jää tässä ca­meon ta­sol­le.

Kuva

Upea kuva on terävä, värikylläinen ja yhtä aikaa sekä fantastisen mielikuvituksekas että uskottavan läsnäoleva. Gothamin kolkot kadut, tekstuurikkaat trikoot ja kipinöivät erikoistehosteet ottavat kaikki tilansa vaikuttavasti.

Ääni

Energinen, mutta silti kaiken keinotekoisen ähkyn välttävä ääniraita on luonteva kaikessa pullistelussaan. Tehosteet tykittävät täydeltä laidalta ja dialogi soljuu luonnollisesti.

Ekstrat

Runsaissa ekstroissa making of (37 min.), poistettuja kohtauksia (14 min.), "The Flash: Escape the Midnight Circus" -podcast (94 min.) ja sarja koosteita mm. DC-multiversumista, Michael Keatonin paluusta ja elokuvan synnystä. (IJ)
29/09/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy