Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ninja

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 249151EAN: 6416548541617

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Puo­li­hal­po­ja ja -­hal­pa­mai­sia ke­pin- ja ja­lan­hei­lut­te­lu­lef­fo­ja on jul­kais­tu kun­kin Aa­sia-­buu­min ai­ka­na tur­han­kin run­saas­ti.

Puo­li­hal­po­ja ja -hal­pa­mai­sia ke­pin- ja ja­lan­hei­lut­te­lu­lef­fo­ja on jul­kais­tu kun­kin Aa­sia-buu­min ai­ka­na tur­han­kin run­saas­ti. Toi­min­nan, mys­tii­kan ja rak­kau­den se­koi­tus ei tälläkään ker­taa tuo mitään uut­ta puh­ki ku­lu­nee­seen gen­reen.
Länkkä­ri­po­jua (S­cott Ad­kins) kas­va­te­taan ori­gi­naa­lien toi­mes­ta nin­ja­kou­lus­sa. Voi­han 1980-lu­ku. Ve­ristä mei­nin­kiä, pe­rin­teitä vel­voit­taen.

Kuva, ääni & ekstrat

Turhan kirkasta digikuvaa, valoisuus ja terävyys jopa häiritsevät – etenkin yökohtauksissa. Studiolla korvatut lokaatiot halventavat olemusta entisestään. Lytätty ja vaimea ääniraita. Efektit suoraan kaupan levyltä. (VA)
31/05/2011
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy