Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

December Boys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 206354EAN: 7321946189585

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljän jou­lu­kuus­sa syn­ty­neen or­po­po­jan jouk­kio lä­he­tetään jou­lu­kuuk­si me­ren­ran­ta­lo­mal­le hyvän­te­kijä­per­heen luok­se.

Neljän jou­lu­kuus­sa syn­ty­neen or­po­po­jan jouk­kio lä­he­tetään jou­lu­kuuk­si me­ren­ran­ta­lo­mal­le hyvän­te­kijä­per­heen luok­se. Ran­ni­kon nais­kau­neus ja va­paus­po­ten­tiaa­li herättää nun­nien kes­kellä kas­va­neis­sa po­jis­sa vilk­kaam­mat aja­tuk­set. 1960-lu­vun Aust­ra­lia esi­tetään kieh­to­vien mai­se­mien kaut­ta.
Mel­ko hi­taas­sa tem­pos­sa ete­nevä nuor­ten­ta­ri­na näyttää or­pou­den yhtäläi­senä mah­dol­li­suu­te­na on­nis­tu­val­le ai­kuis­tu­mi­sel­le. Kir­kon yh­teys, ja kiistämätön us­kon­nol­li­suus, ei nou­se lain­kaan ne­ga­tii­vi­se­na te­kijänä. Poh­ja­vi­reenä on poik­keuk­sel­li­nen hyvän­tuu­li­suus, var­mas­ti­kin aust­ra­lia­lai­suu­den mu­ka­naan tuo­maa. Yh­den po­jan yli­luon­nol­li­set näyt eivät tun­nu välttämättö­myy­deltä, ja tuo­vat muas­saan lisäus­kon­nol­li­suut­ta. Lo­pun draa­ma voi­si ja­kau­tua sup­peam­min, vaik­ka klas­si­ses­ta ta­ri­nas­ta ky­se on­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeisuus filmillä toimii tehosteena. Harkittua kuvausta, valaistusta myöten tunnelmoiden. Värikartta on täyteläinen. Ekstroissa ylimääräisiä kohtauksia. (VA)
05/07/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy