Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

American Hustle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044374063

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hui­jaus-e­lo­ku­van ala­la­jis­ta on tul­lut merk­ki­teok­sia, pie­nem­piä hel­miä ja muu­ten vain pä­tevää kat­sot­ta­va.

Hui­jaus-e­lo­ku­van ala­la­jis­ta on tul­lut merk­ki­teok­sia (Pu­hal­lus), pie­nem­piä hel­miä (Hou­se of Ga­mes) ja muu­ten vain pä­tevää kat­sot­ta­va (Her­ras­mies­hui­ja­rit, FX). Yllättävän usein näitä on haus­ka kat­soa. En­sik­si­mai­nit­tua ta­soa edus­taa Ame­ri­can Hust­le.
Se me­nee ajas­sa taak­sepäin 1970-lu­vun lop­puu, kun au­tot vaap­pui­vat, sol­miot läm­mit­tivät ja Ro­le­xin 18 ka­raa­tin Ju­bi­lee-ran­nek­keet ve­nyivät.
Ir­ving (mai­nio Ch­ris­tian Ba­le) on hui­ja­ri, jo­ka jou­tuu ra­kas­ta­jat­ta­ren­sa (heh­keä Amy Adams) kans­sa tyhmän sekä kun­nian­hi­moi­sen FBI-a­gen­tin (B­rad­ley Coo­per par­haim­mil­laan) an­saan ja aut­taa hui­jaa­maan po­lii­tik­ko­ja ot­ta­maan vas­taan lah­juk­sia. Ma­fia il­maan­tuu mu­kaan ja mo­ni­mut­kai­nen pa­la­pe­li al­kaa muo­tou­tua. Sydä­men ty­ky­tyk­siä ai­heut­taa maail­man tyh­min nai­nen (Jen­ni­fer Law­ren­ce). Näyt­te­lijät on­nis­tu­vat kaut­ta lin­jan, ja kä­si­kir­joi­tus on sa­maa ta­soa.
E­lo­ku­va an­taa gen­reen jo­tain uut­ta, kos­ka pää­pai­no ei ole tem­puis­sa. Van­ha psy­ko­lo­gi­nen ote vie ta­ri­naa eteenpäin. Ih­mi­nen us­koo, jos ha­luaa. Näin käy kat­so­jal­le­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ääniraidan musiikki on poikkeuksellisen osuvasti valittu, aina Duke Ellingtonista Todd Rundgreniin, David Bowiesta Jeff Lynneen ja Elton Johniin. Ekstroissa 17 min. dokumentit ja 22 min. poistetut kohtaukset. (PS)
02/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy