Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Final Analysis

Viimeinen analyysi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

P­sy­kiat­ria leik­kivä Ric­hard Ge­re käy lä­pi mic­hael­doug­las-­komp­lek­siaan ra­kas­tut­tuaan po­ti­laan­sa blon­dah­ta­vaan si­sa­reen.

P­sy­kiat­ria leik­kivä Ric­hard Ge­re käy lä­pi mic­hael­doug­las-komp­lek­siaan ra­kas­tut­tuaan po­ti­laan­sa blon­dah­ta­vaan si­sa­reen (Kim Ba­sin­ger). Al­kue­sit­te­ly­jen jäl­keen il­ta­pu­vun al­ta kuo­riu­tuu­kin klas­si­nen fem­me fa­ta­le ja mies­par­ka saa ha­vai­ta li­bi­don­sa aja­neen hä­net las­kel­moi­van mur­haa­jan ma­rio­ne­tik­si. Suos­ta nou­se­mi­nen vaa­tii sit­ten mie­hem­me har­mail­ta ai­vo­so­luil­ta ää­rimäi­sen suu­ria pon­nis­tuk­sia oi­kean st­ra­te­gian laa­ti­mi­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvin toteutettu, tasapaksu trilleri. Levyllä ei ekstroja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy