Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Star Trek Beyond

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112732257

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Käytännössä täy­del­li­nen Star Trek -­seik­kai­lu pu­noo kos­mi­sen mit­ta­kaa­van oo­pe­ran, jos­sa pa­nok­si­na ovat jäl­leen pait­si En­terp­ri­sen mie­histö ja suur­kau­pun­gin ko­koi­nen ava­ruu­sa­se­ma myös luon­te­vas­ti ko­ko ih­mi­syys ja ih­mis­kun­ta.

Käytännössä täy­del­li­nen Star Trek -seik­kai­lu pu­noo kos­mi­sen mit­ta­kaa­van oo­pe­ran, jos­sa pa­nok­si­na ovat jäl­leen pait­si En­terp­ri­sen mie­histö ja suur­kau­pun­gin ko­koi­nen ava­ruu­sa­se­ma myös luon­te­vas­ti ko­ko ih­mi­syys ja ih­mis­kun­ta.
Ka­ve­ri­po­ru­kan toik­ka­roin­ti ja fan­tas­ti­set miljööt ovat nyt­kin seik­kai­lun vah­va ank­ku­ri, mut­ta yhtä pal­kit­se­va on myös se vas­toinkäy­mis­ten ja haas­tei­den ku­jan­juok­su, jo­hon nämä joh­ta­vat. Vas­toinkäy­mi­set on to­ki pa­ke­toi­tu to­tu­tus­ti vaah­to­kark­kiin, mut­ta re­sep­ti toi­mii upeas­ti: viih­dyttäen ja ke­vyes­ti aja­tuk­sia sor­va­ten.

Kuva & ääni

2K:na masteroitu elokuva näyttää hyvältä väritoistoaan ja tekstuureitaan myöten ylittäen hetkittäin jopa totutun HD-suorituskyvyn. Parhaimmillaan jälki on hyvin valaistuissa lähikuvissa, mutta myös avaruuden pimeydessä hajoavat tähtialukset antavat mukavasti näytönpaikkoja kuvalle. Kyse ei silti ole aidosta 4K-kuvasta, vaan ylöspäin skaalatusta erittäin hyvästä Full HD -kuvasta. Ääniraita komppaa tapahtumia hyvin.

Ekstrat

Kahden levyn boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. Tältä kakkoslevyltä löytyy lisukkeiksi mm. poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja 5-10-minuuttisia koosteita elokuvan synnystä ja perinnöstä. (IJ)
15/12/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy