Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Vanquish

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.00
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165066627

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mor­gan Free­man on ex-­je­pa­ri ja ny­kyi­nen huu­me­po­mo, jol­la on jo­ku suun­ni­tel­ma suo­jat­tin­sa va­ral­le.

Mor­gan Free­man on ex-je­pa­ri ja ny­kyi­nen huu­me­po­mo, jol­la on jo­ku suun­ni­tel­ma suo­jat­tin­sa (Ru­by Ro­se) va­ral­le. Suun­ni­tel­ma mer­kit­see hi­tai­ta kes­kus­te­lu­ses­sioi­ta ja yhtä mer­ki­tyk­setöntä toi­min­taa kau­pun­gin yössä. Sii­henpä tämä sit­ten jää­kin.
Pos­ket­to­man mie­lin­ku­vi­tuk­se­ton elo­ku­va on myös ai­van mah­dot­to­man hi­das. Elo­ku­va tun­tuu ot­ta­van 90-mi­nuut­ti­sen kes­ton ta­voit­teek­seen vaik­ka kaik­ki hönkäi­ly ja tyhjäkäyn­ti pois­lei­ka­ten mit­taa jäi­si vain ly­hy­te­lo­ku­van ver­ran. Yk­sistään yli kuu­si­mi­nuut­tia kestävät al­ku­teks­tit ky­syvät an­teek­sian­toa.

Kuva

Videomainen kuva on teknisesti näyttävä, terävä ja värikylläisen tummasävyinen. Ilmeessä on ripaus Sin Cityä, mutta nyt mustavalkoiset otokset jätetään alkuteksteihin. Leikkaus ja anteeksipyytelmättömän videomainen kuvaus vaikuttavat amatöörimäiseltä, mutta puitteet ovat asiallisesti kohdillaan. Myös ajoittaiset kuvakikkailut tuovat mieleen opiskelijatyön.

Ääni

Ääniraita sykkii aluksi odotuksia paremmin sillä musiikkiraita tuntuu välttävän geneerisyyden pahimmat karikot ja dialogi toistuu jos ei tunnelmallisesti niin dokumentaarimaisen puhtaasti. Vähitellen musiikkiraita kuitenkin tyyntyy latteaksi taustayrinäksi ja hitaaasti meanderoiva dialogi menettää sekin kaiken tehonsa.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
13/09/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy