Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jutun loppu

The End of the Affair 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­kon puit­tei­ta hi­po­va rak­kaus­ta­ri­na.

Klas­si­kon puit­tei­ta hi­po­va rak­kaus­ta­ri­na. Gra­ham Gree­nen omaelämän­ker­ral­li­seen ai­neis­toon poh­jau­tu­vas­sa ta­ri­nas­sa on kaik­ki: Brigh­to­nin ran­nat, so­ta-ai­ka ja mah­do­ton rak­kaus. Hie­nol­la psy­ko­lo­gi­sel­la pens­se­lillä maa­lat­tu ta­ri­na. Juu­ri kun kat­so­ja miet­tii uut­ta tee­maa, oh­jaa­ja tuo sen tuo­ta­pi­kaa esil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat keskitasoa, mutta suoriutuvat viitekehyksestä asiallisesti. Ohjaajan ja Julianne Mooren omat kommenttiraidat. Pelkkä soundtrack, biografiat ja 7 min. featurette. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy